Berber Kooi

Ik ben geboren (1967) en getogen in Friesland, en woon met mijn man en twee zonen op het Friese platteland. Als gediplomeerde bedrijfskundige (Nyenrode) werkte ik jaren in het bedrijfsleven. Gaandeweg merkte ik dat ik voor iets anders in de wieg gelegd was. Daarom studeerde ik mesologie en osteopathie, en maakte ik de radicale switch naar de gezondheidszorg.

 

Waar sta ik voor?

Van nature ben ik een onderzoekend mens en ben ik nieuwsgierig naar de reden achter uw symptoombeeld. Klopt u met klachten bij mij aan? Dan blijf ik zoeken tot ik de onderliggende oorzaak vind. Ik sta coachend in het leven. Ik wil mensen inspireren en prikkelen om zelf hun balans te hervinden.

 

De weg naar uw genezing is een gezamenlijke reis. Het is een intens samenspel tussen uw lichaam dat genezen wil, uw inzet om uw lichaam daarbij te helpen en mijn coaching om u daarin te ondersteunen.

 

De natuur is voor mij een essentiƫle leidraad om te begrijpen hoe het menselijk leven in al haar aspecten hoort te werken. Hoe het in de natuur werkt toont mij hoe we kunnen zorgen voor ons zelf. En ook geeft zij ons wijze lessen voor het maatschappelijke leven.